Lékai Máté

21 hours agoMegvan hol folytatja tovább Lékai Máté. Már azonban azt is tudni a sportoló a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását.


Nem Csak Kiss Ramona Ferje Piszkosul Jokepu Lekai Mate Testvere Is Sarmos Pasi

Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától.

. 4 Er stand im Aufgebot Ungarns für die Europameisterschaften 2010 5 2014 6 2018 und 2022 sowie die Weltmeisterschaften 2011 2013 2017 2019 und 2021. A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést. Jó érzés hogy a feleségemként mutathatom be másoknak Ramit.

Lékai Máté 2014 nyarán érkezett Celjéből. 21 hours agoLékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprémtől Forrás. 1 day agoAzt rebesgetik hogy a Veszprémből távozó Lékai Máté Lengyelországban folytatja karrierjét.

Máté Lékai warf in 147 Länderspielen für die ungarische Nationalmannschaft 424 Tore. A 34 éves Lékai 2014 óta erősítette a Telekom Veszprém csapatát ám az elmúlt szezonban már kevés játéklehetőséget kapott ezért döntött a 2023-ig tartó szerződésének lejárta előtt egy évvel a távozás mellett. 1 day agoVasárnap rövid közleményben tudatta a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata hogy Lékai Máté nyolc év után távozott a klubtól.

Im Sommer 2012 nahm er an den Olympischen Spielen in London teil. Lékai Máté is on Facebook. Azt tudtam hogy szeretném megtartani a saját vezetéknevemet.

LÉKAI MÁTÉ A FRADIBAN FOLYTATJA. Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott. Nagy tervekhez klasszis játékosok így jelentette be a Ferencváros elnöke Kubatov Gábor hogy a férfi kézilabda-válogatott irányítója Lékai Máté két évre a klub játékosa lesz.

Rengeteg külföldi ajánlatom is volt de a családom nem tudott volna velem tartani én pedig nem szeretnék már akárcsak egyetlen évet is a kisfiam és a feleségem nélkül tölteni. A csapatnak azért van szüksége irányítóra mert a spanyol Niko Mindegia térde. 23 hours agoA Telekom Veszprémtől vasárnap nyolc év után elköszönt 147-szeres válogatott irányító érkezését kedden este jelentették be.

A játékos még egy évig tartó szerződését a hétvégén közös megegyezéssel. Sokakban felmerülhet a kérdés hogy vajon ebben az esetben a válogatott játékos felesége Lékai-Kiss Ramóna és. Lékai Máté távozhat Veszprémből archív fénykép A Sportowe Fakty cikke szerint szenzációs lépés lenne a Lengyel Kupa-győztes klub részéről Lékai megszerzése hiszen ő lenne az elmúlt évek egyik legjelentősebb erősítése Plockban.

Sajtóértesülések szerint Lékai Máté nyolc év után távozhat a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatától és a lengyel Orlen Wisla Plocknál folytathatja pályafutását. 13 hours agoLékai Máté nyolc év után vált klubot a magyar férfi kézilabda-válogatott klasszisa a Ferencvárosban folytatja pályafutását. 1 day agoSzóljon hozzá Ön is.

A 147-szeres magyar válogatott Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott segítségére is lenni a Ferencváros vezetői. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

Gyors kiismerhetetlen testcseleinek remek passzainak és megalkuvást nem ismerő küzdeni tudásának köszönhetően sokáig oszlopa volt csapatunknak. Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását miután két évre szóló szerződést kötött a klubbal. A 147-szeres magyar válogatott irányító szerződtetését kedden jelentette be a klub amely már a Telekom Veszprémmel történt.

Lékai Máté így beszélt a megismerkedésről. A lengyel Sportowe Fakty című hírportál szerint már a Bajnokok Ligája júniusi négyes döntője előtt is hallani lehetett a 34 éves. Mondjuk azért még kicsit noszogatnom kell hogy úgy írja le a nevét hogy Lékai-Kiss Ramóna ez még gyakorlásra szorul nála.

Számomra viszont nagyon fontos volt hogy a nevemet viselje. A 34 éves irányító és a Telekom Veszprém vasárnap bontott szerződést egymással a Fradihoz pedig két évre írt alá. Én ekkor Barcelonában tartózkodtam de láttam hogy feltöltött egy képet és mivel ismertük egymást korábbról ráírtam azzal a szöveggel hogy ezt a halat a papám csinálta neked és remélem.

Az elmúlt nyolc évben a magyar bajnoki címet. A férfi kézilabda NB I legutóbbi kiírásában negyedik így Európa-liga-induló FTC-nél folytatja pályafutását a 147-szeres magyar válogatott irányító Lékai Máté azok után hogy vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a Telekom Veszprémmel jelentette be elsőként Facebook-oldalán. Sport kézilabda Telekom Veszprém Lékai Máté.

Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott. Volt akit váratlanul ért a bejelentés a sportágon belül azonban már lehetett hallani hasonló pletykákat korábban is. Ezután egyértelmű volt hogy itthon maradok és a Fradiban.

A magyar irányító új csapatát egyelőre nem jelentették be ám egybehangzó hírek szerint Lengyelországba tart. Join Facebook to connect with Lékai Máté and others you may know. 1 day agoHiába volt érvényes a szerződése nem marad Veszprémben Európa egyik legjobb csapatában Lékai MátéA válogatott kézilabdázó csupán harmadik-negyedik számú irányító lehetett volna a bajnoki ezüstérmesnél ezért maga kérte hogy inkább bontsák fel a szerződésétLékai-Kiss Ramóna férjét szóba hozták a lengyel Plock mellett a portugál.

A magyar szurkolók emlékezetébe örökre bevésődött az Izland elleni olimpiai negyeddöntő ahol három másodperccel a lefújás előtt Lékai góljával harcolta ki a hosszabbítást a nemzeti. Öt vagy hat évvel ezelőtt Rami épp egy süllőfesztiválon volt a családjával Szigligeten ahol pont a nagypapám szolgálta ki. A 147-szeres válogatott.

A lengyel lapok arról írtak hogy a Wisla Plock lehet az új állomáshely míg az átigazolási hírekben eléggé. Lékai Máté a magyar válogatottban 2009-ben debütált tagja volt a 2012-es londoni olimpián a negyedik helyig menetelő válogatottnak. 1 day agoLékai Máté a Ferencváros kézilabdázója lesz.

A 34 éves Lékai Máté a Telekom Veszprém vasárnap bontott szerződést egymással. Nem csak mentornak érkezett a Ferencváros férfi kézilabdacsapatához Lékai Máté aki szerint egyértelmű választás volt a zöld-fehérekhez igazolni. Hamar meghatározó tagja lett a Telekom Veszprémnek és a magyar válogatottnak is.


Pin Page


Pin Page


Pin Page


Pin Page


Pin Page


61 Awesome Coffin Nail Designs You Ll Flip For Page 46 Of 61 Lily Fashion Style


Pin Page


Chema And Momo Pure Joy Happiness Victory Agains Psg Lovely People Real Heroes Mkb Veszprem Chema Rodriguez Momir Ilic Photo Psg Wrestling Real Hero


Pin On Magyarorszag


30 Cool Tropical Nails Designs For Summertime


Luxury Fashion Independent Designers Ssense


Pin Page


Theglitternail Get Inspired On Instagram Pink With Mylar Foil And Palmtrees White With Chrome And Glossy Black On Coffin Nails Nail Artist Nailbyvan82 Follow Her


Ilyen Volt Kiss Ramona Es Lekai Mate Eskuvoje Fotok Es Interju Strapless Wedding Dress Wedding Dresses Wedding


Pin On Szell Tamas Receptek


This Reminds Me Of A Brat At Our School


Unas Verdes


Hungarian National Handball Team Victory I Love How They Can Express Their Happiness Mate Lekai Szabolcs Zub Handball Handball Players Victorious


Bianca Janes On Instagram I Don T Have Be Steadiest Of Hands But I Get By Lol Glamandglitsnails Glamandglits Kupainc Kupamatte Mattenails Tropicalnails

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1